Snimanje sa dronom

Snimanje sa dronom

Nekad je bilo nezamislivo da leti bilo što osim ptica. Prvi pokušaji čovjeka da poleti sežu tamo do legendi poput Ikara i Dedala koji su lijepili ptičja pera voskom, pa do poznate braće Wright koji su 1903 godine uspjeli poletjeti svojim avionom preletjevši 37m, a let je trajao punih 12 sekundi.

wright

Danas je gužva u zračnom prometu već poprilična. Praktički već i djeca posjeduju dronove što im omogućuje da svoju okolicu promatraju iz ptičje perspektive. Danas kad je sve podređeno promociji, marketingu, odmah je prepoznat potencijal i u dronovima, kad je marketing u pitanju. Snimak iz zraka , što je prije par godina bilo nemoguće izvesti bez da ste iznajmili helikopter ili avion, danas ćete imati puno brže, jednostavnije te time i za manje novaca.

 

To je trenutno nešto što će Vas izdvojiti spram Vaše konkurencije. Takav video je moguće dronom snimiti kako u eksterijeru, kad snimate svoju kompaniju s visine ili nešto što želite promovirati iz tzv. „ptičje perspektive“, tako i u interijeru. Da, jeste li znali da se dron koristi i u zatvorenom prostoru? Mogućnosti su velike, dok dron leti u vašem lokalu, salonu, poliklinici, proizvodnom pogonu i snima sve iz svih kuteva. Mogućnosti drona su već sada vrlo velike, od snimanja iz zraka, pa do snimanja vozača u paraleli pokraj njega dok juri na motoru velikom brzinom, pa sve do snimanja prekrasnih kolača u izlogu vaše slastičarne ili djelatnika i klijenata u zatvorenom poslovnom prostoru. Sve je stvar samo kreativnosti i dobre opreme.

 

Ono što je danas teško izvesti čovjeku s video kamerom, dronovi to odrade za Vas u mnoštvo varijanti. A sve to će rezultirati odličnim materijalom za Vašu kampanju, odnosno promociju.

Nudimo Vam sve vrste profesionalnih „dron usluga“. Posjedujemo svu tehnologiju i znanje kako bismo zajednički napravili nešto drugačije od drugih, što će Vaš proizvod i brand učiniti zanimljivim, te osigurati odličnu promociju.